torsdag 22 januari 2009

Guldrosen


Jag fick den roliga nyheten i går från SVT att Morgonsoffan kommer tävla i Rose d'Or (tidigare känd som Montreuxfestivalen).

För ett par år sedan var vi nere och tävlade med Skatan. Det var rätt spännande att sitta på en jättegala och intala sig att det fanns en liten chans. Men det året var även Little Briatain nominerade så vi visste ju i princip att dom skulle vinna vilket dom också gjorde.

Lorenzo Lamas var där och tog emot ett pris för någon amerikansk dagsåpa. Jag försökte sen på festen att hetsa Glans att gå fram och fråga honom om det verkligen var Lance som sprängde familjen Giobertis pumphus i Falcon Crest. Men Johan var inte sugen.

4 kommentarer:

Snaskefar sa...

Grym metataggning med "Chao Li"! Jag minns Falcon Crest-kvällarna med glädje och hade önskat att få veta hur det gick med Richard och hans kamp mot den mystiska sammanslutningen De tretton.

David Batra sa...

De tretton håller mig sömnlös.

donna sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

文章 sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,聊天室,情色,a片,AV女優