måndag 11 augusti 2008

Tack!

Tack alla ni som lyssnade på Sommar i P1 och som dessutom har tagit er tid att kommentera på hemsidan, bloggen eller via mail. Jag uppskattar det verkligen.

Nu ska jag ha semester lite till sen återkommer jag här på bloggen i slutet av augusti.

7 kommentarer:

Socker Conny sa...

Ha en fortsatt trevlig semester...
Ser framemot när bloggen kommer igång igen :)

Anna sa...

Tack David för ditt fina sommarprogram. Andlöst har jag suttit som klistrad vid jobbdatorn. Vi är så många, så många som vet exakt vad du pratar om. Tack för att du vågade. Tack för att du vågade vara ett ansikte för alla oss anonyma ofrivilligt barnlösa och IVF:are. Tack! Och många grattis till dottern!

Solkatten sa...

Tack till dig, för ett underbart sommarprogram. Så träffsäkert att tårarna strömmade.

Anders sa...

Lyssnade på ditt sommarprogram på hemresan idag. Jag vill bara tacka. Du sätter, väldigt skickligt, ord på de tankar som snurrar hos alla oss som gått igenom barnlöshetsprocesserna. Tack!
Känner även igen mig i känslorna som kommer när man väl blir pappa.
Lycka till med allt!

Rolf sa...

Ska vi bada ihop???

Barnmorskan sa...

Jag vill också TACKA för ett fantastiskt bra sommarprogram, det är ett urviktigt ämne som du tar upp.
Jag arbetar som barnmorska i Lund och möter bl.a alla dessa barnlängtande kvinnor och män. I Lund är medelåldern hos kvinnan för första barnet 31-32 år. Här vimlar det av studenter, akademisker och doktorander som utbildar sig läääänge, skaffar ett jobb, ska göra karriär, resa, gifta sig, skaffa hus o coh sedan ska barnen komma.
Jag träffar varje vecka studentskor som kommer för att förnya sina ppiller, dom tittar längtande på alla babysar som pryder mina väggar, deras biologiska klockor skriiker! Vi pratar om möjligheten att gå barnlängtan tillmötes, göra uppehåll i studierna ( många av dom har gått i skolan sedan 6 års ålder, jag uppmuntrar deras biologi och många får rådet att gå hem och knulla, inte vänta!
Jag födde mitt första barn vid 23 års ålder vilket närapå anses perverst idag, yngsta och fjärde barnet födde jag vid 31 års ålder och han är 15 år nu. Jag är 46 år, har bytt yrke i sk vuxen ålder, läst på högskola som 45-åring, kan resa och göra nästan vad jag vill nu, det går alltså att göra saker i omvänd ordning.
En kollega till mig, Ulla Waldenström har nyligen gett ut en bok "Vänta med barn-kris i befruktningsfrågan" som tar upp riskerna med att skjuta på barnafödandet. Den är väldigt informativ, kanske lite torr men otroligt viktig.
David, jag har redan rekommenderat ditt sommarprogram till många unga bl.a min 23-årige son. Jag vill också uppmana dig att skriva en bok, jag tror du skulle nå ut och bli läst av många unga männsikor.
Grattis till er dotter och underbart att det lyckades.

Karin sa...

Jag och min lyssnade på ditt sommarprogram igår kväll...såhär 2 år senare.
Blev båda rörda till både skratt och tårar om vart annat. Du imponerar!
TACK för att du delade med dig.

Anna Karin