torsdag 13 mars 2008

Morgonsoffan i luften

Vi som har gjort programmet är nöjda men en del recensenter hade nog förväntat sig Skatan på speed kryddat med dom nya och hetaste komikerna. Istället fick dom morgonmys utan pålagda skratt. Att testa en ny form att göra humor i är ett läskigt jobb, men det måste göras.

se programmet här.

Nu drar jag och åker skidor över helgen.<

6 kommentarer:

Simon sa...

Jag har längtat efter ett sånt här format med riktig nyhetssatir i svensk tv! Har till och med några misslyckade drafts med liknande formatidéer som jag tänkt skicka till SVT. Har länge varit imponerad av "The Daily Show" och har velat se en svensk motsvarighet. Tusen tack för att det äntligen blev verklighet!

Folk har alltid svårt för nya format och humor är extremt personligt.

Om man provar nya grepp inom humor på bästa sändningstid på en stor kanal blir man garanterat sågad av tv-kritiker och bloggare dagen därpå. Om jag gjorde serien vore jag livrädd och hade förmodligen försökt övertala tablåläggaren om att sända programmet typ 22.30 i SVT2 istället.

Tack för att ni vågar, hoppas att serien blir långlivad!

ao. ae. oe. sa...

Jag och min lillebror tyckte satt och skrattade en hel del, speciellt till små enkla skämt som avokadoskämtet. Känns som det var länge sen Svt visade något riktigt kul. Så, tack så mycket. :D

Göran sa...

Man upptäcker nu hur nära de parodierade programmen ligger parodin ...?

alltså . äh...

David sa...

Underbart program. Visst lite ojämnt. Men på det hela taget nytt och fräscht. Det lugna tempot var snarare skönt. Jag hade lite svårt för Wetterstrand. Busskortet var dock hysteriskt kul.

Försäkringskassan-Birgitta var nog det bästa jag sett på länge!

Perny sa...

Jag tyckte det var jättekul. Ni hade verkligen fångat morgonprogramsandan med skruv. Underbart!

Batra sa...

Tack alla! Jag blev jätteglad.