torsdag 27 mars 2008

610 000

Så många kollade på oss igår. Det trodde man ju som sagt inte med fotboll och allt. kolla in programmet här.

6 kommentarer:

David sa...

Jag tycker 3:e avsnittet var det klart bästa. Märks att kvalitén är jämnare nu. Det är så underbart med ett humorprogram som inte måste bygga på ointelligenta personförolämpningar. Morgonsoffan håller hög kvalité.

Klart roligast igår var ju Staël von Holstein, han var ju sjukt duktig. Bästa skämtet var dock när Petra sa nåt i stil med "Lova att du inte låtsas" i samtalet om självmord. Småbråkandet mellan er programledare är verkligen kul. Fortsätt i samma stil, längtar redan till nästa vecka!

Borch sa...

Tja david!

såg att du tabbade dig i det senaste avsnittet, efter att stjärnkocken "Pierre" sarverat voffla till petra tar "pierre" upp någon tub med grädde och tappar korken. Då säger du "Tack björn".. aja man kan inte alltid vara 100%

Sofia Larsson sa...

Vad väljer man liksom? En toppenlag mot ett överskattat Sverigelag eller humor på högsta nivå?!
Okej, jag tillhörde den skara som såg Morgonsoffan på nätet på grund av fotbollen, men nu i efterhand när man vet hur matchen gick är ju valet desto lättare...

Hosanna sa...

Gillade hela morgonsoffekonceptet och ert smågnabbande och hennes tindrande ögon och tillgjorda leende.Keep going!
http://hosannas.info/wordpress/

Kersti sa...

haha måste bara erkänna att jag brukar skryta om att jag vid en pilotinspelning som du och några fler komiker gjorde för nåt år sedan. Det jag skryter om är att när du skulle gå genom en gång till scenen var 30 cm från mig. Det är skoj.
Sedan är Morgonsoffan otroligt klockrent. Har tv:n på varje morgon varje dag, varje år, och då är ju alla dessa morgonprogram på. Bra att folk äntligen tog tillvara på kulturbegreppet: morgonsoff-programmen!

Lite mer Nour i rutan vore dock uppskattat:P

Cheea sa...

Morgonsoffan är skitkul! Verkligen. Och det är allt som behöver sägas.