onsdag 18 februari 2009

Obehaglig känsla

Kul kväll igår på Norra Brunn med en massa nya grejer som funkade fint. Råkade dock ut för en jävla obehaglig känsla i vänsterörat. Jag upptäckte det redan under första akten när jag kollade på Jörgen och Martin. Vid högfrekventa ljud och applåder kände jag ett besynnerligt pipande/vibrerande i vänsterörat, hoppas verkligen det är något övergående och att jag inte håller på att få tinitus eller nån sån skit.

I kväll är jag på Brunnen igen med Jörgen och Marika och sen på lördag ska jag göra en kul grej på Boulevardteatern. Såhär skriver dom själva:

Succén fortsätter! I höstas gästades vi av bl a Peter Wahlbeck, Ernst Billgren, Caroline Krook, Björn Skifs, Marie Picasso, Per Moberg och Marita Ulvskog.
Nu fortsätter vi!
Tre improvisations-skådespelare, en musiker och vår egen 'Lasse Holmqvist' Marvin Yxner i ett «Här är ditt liv!». Se gästens liv gestaltat...men kanske med en annorlunda twist...
Två akter god och lustfylld underhållning.


Mer info här.

Sen på tisdag blir det mer teater nämligen Intiman. Mer info här.

2 kommentarer:

Cecilia i Hillsjöstrand sa...

Hej David. Du var just svaret i frågeprogrammet "Vem vet mest" på svt2. Frågan löd "Vilken känd komiker har samlat lappar och publicerat dem i boken..." eller nåt i den stilen.

Då vet du det.

BloggKollektivet sa...

Men jösses vad du verkar vara produktiv, att du orkar...men keep up the good work,duktig är du! Om man nu är duktig på att vara kul...=)P