lördag 29 december 2007

Furufrossa
Viste du att: 73 procent av världens furuproduktion finns på väggarna i svenska fjällstugor.

1 kommentar:

anomino sa...

Hej David.
Kul att du har skaffat blogg. Du har en trogen läsare här.
Såhär inför nyår vill jag passa på att tacka för all fantastisk underhållning under det gågna året. Tänker då främst på Kvarteret Skatan-föreställningarna på Rival. Jag skrattar fortfarande högt när jag kollar på DVD:n för hundrafemtioandra gången.

Du och Johan gjorde en strålande insats som programledare under kronprinsessans 30-årsdag. Låten där ni rabblade alla kungarna måste ju vara någon form av världsrekord. Jag är iallafall riktigt imponerad.

Big Comedy, som visade på TV i förra veckan, var riktigt roligt. Jag hade tyvärr inte möjlighet att gå på någon av showerna live, så jag blev väldigt glad när jag såg att det skulle sändas i TV. Ni verkar ha haft det kul i turnébussen, trots att Johan är lite penga-fixerad, du skvallrar alldeles för mycket, någon klär sig dåligt o.s.v.. hehe. Bakommaterial är alltid skojigt.

Till sist vill jag önska ett riktigt gott nytt år och skicka ett elektroniskt julkort (lite sent för julkort, eller bara väldigt väldigt tidigt) Du kan kanske vidarebefoga det till Johan, för det är ni som står som huvudpersoner i det hela. :)
http://www.elfyourself.com/?id=1865279945
(du får nog klippa ut och klistra in i adressfältet)

Med vänliga julhälsningar från Cecilia, http://cecilia1987.blogg.se